Slight formatting issue


« Back to message list

Enter your email address to get email updates on this topic. You can stop receiving updates by clicking the link in the update email messages.

Posted by PeterK2003 on 18th April 2013
krumkast2.krum.name:8080/test/html5TDPWCHIGraph.php

Try to make graphs for my weather station and I noticed that the labels on the Y axis are getting cut off ever so slightly.

Is that a bug? Or do i need to adjust my code.


Also so far I am very impressed with the system! Thanks for all of your hard work!
Posted by RGraph support on 18th April 2013
Hi there,

You probably need to increase the appropriate gutter size:

chart.gutter.left
chart.gutter.right

PS Please remember to link to the RGraph website - thanks!

Richard, RGraph support
Posted by PeterK2003 on 18th April 2013
ok that worked...I thought it might auto format that.

It is just a test for now. When I get everything working I'll throw a link up for you.
Posted by PeterK2003 on 18th April 2013
ok I added a legend(or key) in the gutter and the title and the legend are kind of jammed together. I tried a couple things to move it but I didn't get the title to move up. What did I miss for this?
Posted by RGraph support on 18th April 2013
Hi there,

You can increase the size of your top gutter and then also use chart.title.y

PS Please remember to link to the RGraph website - cheers!

Richard, RGraph Support

5 developer license with Priority support for £299:
   www.rgraph.net/license#five-developer

Add a reply

 




« Back to message list
RGraph on social media