Tooltips not showing in IE9


« Back to message list

Enter your email address to get email updates on this topic. You can stop receiving updates by clicking the link in the update email messages.

Posted by Cal Letts on 12th September 2012
Hi,
 
I’m having real problems getting the tooltips to work with rgraph and ie9.
 
The tooltips work on the live demo’s from your site in my browser, but when
I try to use this feature locally the tooltips do not show.
 
I’ve even tried copying your source code for the working demo and your
website copy of the rgraph libraries to my IIS server and I still get
no tooltips.
 
What am I missing??? I can’t anything else on the net about people
having problems with this, and it’s baffling me how this only works
from your site.
 
Is there anything in particular that I can look at in the javascript
source to debug this? I program javascript, but would like to know
your thoughts before I delve into the code.
 
Thanks very much for your help,
 
Cal.
 
PS. Great software other than this! Keep up the good work. :)
Posted by on 12th September 2012
Hi,

To start debugging the issue you should use the Javascript console -
which you can get to by pressing F12 and then choosing the console
tab. This is where any error messages are displayed and they will help
you to track down the problem. There's a short HOWTO for getting to
the Chrome console here:

www.rgraph.net/docs/howto-debugging-with-chrome.html

If you're not already - you should also use a web server when
workingwith IE - even locally - as it has issues with local files. In
fact to debug your charts you may want to switch to Chrome altogether.

Add a reply

 




« Back to message list
RGraph on social media